Crnogorsko primorje .COM

planirate letovanje, cilj Vam je Crna Gora? na pravom ste mestu!
privatni smeštaj, sobe, apartmani, plaže, restorani, kafići ...

Novosti


nagradnih 15 bodova

31 May 2013 - postavio administrator

Za protekle dve nedelje nagradnih 15 bodova za uredjenje smestaja dodeljeno je korisniku Marija777 odnosno smestaju na strani www.crnogorskoprimorje.com/crna-gora/Sutomore_privatni_smestaj_1413.html.
pregled komentari 0 komentari
podeli novost   


najveća baza sajtova privatnog smeštaja

23 May 2013 - postavio administrator

Strana http://www.crnogorskoprimorje.com/crna_gora/crna-gora.asp je proširena dodatnim uslužnim podacima. Pored ovoga dodato je pet veza prema pet strana koje sadrže podatke o internet sajtovima domaćina koji nude privatni smeštaj podeljeno po rivijerama. Rivijere su zapravo predstavljene opštinama na primorju: hercegnovska, kotorska, tivatska, budvanska, barska i ulcinjska. Ovo je trenutno najveća baza sajtova domaćina sa preko 400 naslovnih internet strana. Svi domaćini koji se predstave na stranama crnogorskoprimorje.COM dobiće posebne pogodnosti na pomenutim listama.
pregled komentari 0 komentari
podeli novost   


Sajtovi za predstavljanje privatnog smestaja

14 May 2013 - postavio administrator

Kako bi nasim posetiocima pruzili potpune podatke o privatnom smestaju na crnogorskom primorju, napravili smo stranu gde su predstavljeni svi sajtovi koji se bave slicnom ponudom. Naravno pored zelje da posetiocima pruzimo sto vise, ovo je nacin i da ukazemo da je nasa ponuda najkompletnija, najsadrzajnija i naravno najjevtinija i sa strane gledista domacina kao i gostiju koji zele da odmor provedu u Crnoj Gori. Ako naidjete na neke strane (sajt) da nije predstavljen obavestite nas o tome putem strane "kontakt". U slucaju da ste domacin i da ste predstavljeni kod nas, na taj način možete da zaradite i dodatne bodove za vaš smeštaj, apartmane ili sobe.

http://www.crnogorskoprimorje.com/crna_gora/privatni-smestaj.asp .

Sadržaj na strani će biti upotpunjavan opisom svakog pojedinog sajta, da li je besplatan, da li zahteva registraciju i slično. Napominjemo da ovo nije lista privatnih sajtova domaćina.
pregled komentari 0 komentari
podeli novost   


najbolje predstavljen smestaj

13 May 2013 - postavio administrator, u nagradna igra

Kao što smo rekli pre dve nedelje da će najbolje predstavljeni domaćini biti posebno nagrađivani došlo je vreme da rečeno i ispunimo. Prvu nagradu koju dodeljujemo na osnovu kvalitetnog predstavljanja dodeljujemo domaćinu ALEKSASARA iz Krasica. Stranu možete da pogledate na adresi www.crnogorskoprimorje.com/crna-gora/Krasici_privatni_smestaj_1383.html. Smeštaj je ocenjen od strane posetilaca sa cetvorkom (najvisa ocena je 5), što je pored opšteg utiska presudilo kod donošenja odluke. Nagrada je dodatnih 15 bodova. čestitamo!
pregled komentari 0 komentari
podeli novost   


Nagrade za domacine

30 April 2013 - postavio administrator, u nagradna igra

Od 1.maja svakog meseca ce domacin ciji smestaj bude najbolje ocenjen od strane posetilaca biti nagradjen sa dodatnih 10 bodova. Ovime zelimo da istaknemo domacine koji se trude oko izgleda i sadrzaja svoje strane i da naravno gostima istaknemo u ponudi ono najbolje sto se nudi na stranama. Vlasnik strane ne moze svoj smestaj da oceni tako da ce ocene zavisiti samo od ocena posetilaca
pregled komentari 0 komentari
podeli novost   


strana  <12345...8>


© Copyright 2001-2013 Crnogorskoprimorje.com - sva prava zadržana